HAUSTECHNIK - Uprawnienia budowlane
PRAKTYKA
EGZAMIN PISEMNY
JAK SIĘ UCZYĆ?
SEGREGATOR AKTÓW PRAWNYCH
OZNACZENIA AKTÓW
WRAŻENIA Z PISEMNEGO
TESTY ONLINE
JAK KORZYSTAĆ Z GENERATORA
EGZAMIN USTNY
BAZA PYTAŃ
WRAŻENIA Z USTNEGO
INFO ZWROTNE
DODAJ PYTANIE DO BAZY
INFO PO PISEMNYM
INFO PO USTNYM
INFO Z CAŁEGO EGZAMINU
DODAJ OPINIĘ O SERWISIE
KONTAKT i SKLEP
haustechnik.sklep.pl
OPINIE O HAUSTECHNIK
POMÓŻ
O MNIE
WSPÓŁPRACA
Przetwarzanie danych osob.
Pytania - tester
Przejdź do poprzedniego pytania (nr 508)
Przejdź do następnego pytania (nr 510)
Wasze uwagi:
Nick: AdMi
- data: 2017-11-09 17:54:51
Nie ma art. 23.6. To jest zapisane w pkcie 15, o którym pisałem wcześniej.
Odpowiedź:
Zgłoś
uwagi
Wpisz nr pytania
Nick:
enerpro © 2016